«Πέλεκυς» στους ρατσιστές: Ανακοίνωσε απαγόρευση εισόδου για τέσσερις η Τσέλσι

Σε απαγόρευση εισόδου εις βάρος τεσσάρων οπαδών για τα παιχνίδια της προχώρησε η Τσέλσι, η οποία σε συνεργασία με την Αστυνομία βρήκε κάποιους από αυτούς που επιτέθηκαν με ρατσιστικό λόγο στον Ραχίμ Στέρλινγκ και τους... τελείωσε μια και καλή. Συνεχίζονται οι έρευνες.



«Πέλεκυς» στους ρατσιστές: Ανακοίνωσε απαγόρευση εισόδου για τέσσερις η Τσέλσι

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος στην Αγγλία για το νέο ρατσιστικό κρούσμα εις βάρος του Στέρλινγκ, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για το θέμα και την αντίδρασή του προς τους ανεγκέφαλους της εξέδρας (σ.σ γέλασε μαζί τους -όπως τους έπρεπε), για να έρθουν τώρα και οι πρώτες τιμωρίες.

Με τον σύλλογο και την Αστυνομία να έχουν ξεκινήσει έρευνες, έπεσε ήδη για πρώτη φορά ο πέλεκυς σε τέσσερα άτομα, τα οποία από ‘δω και πέρα δεν θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των «μπλε». Όπως τόνισαν οι Λονδρέζοι, οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν όλοι όσοι επιτέθηκαν εξαιτίας του χρώματός του στον Άγγλο εξτρέμ, με στόχο να πατάξουν τόσο αυτούς όσο και τον ρατσισμό από την έδρα τους.

«Η Τσέλσι βρίσκει αποτρόπαια κάθε διάκριση και εάν υπάρχουν αποδείξεις πως κάτοχοι διαρκείας πήραν μέρος σε ρατσιστική συμπεριφορά, τότε θα προβεί σε σκληρές πράξεις, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης εισόδου. Επίσης, θα στηρίξουμε κάθε ποινική δίωξη», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Γιώργος Σιάφας