Με Μανέ... Νεϊμάρ και Μπαπέ το Παρί – Λίβερπουλ

Όλα τα μεγάλα «όπλα» για τη νίκη! Παρί και Λίβερπουλ στην σπουδαιότερη αναμέτρηση της Τετάρτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρατεύουν ό,τι έχουν για να κάνουν τη διαφορά στο «Παρκ ντε Πρενς» και να πάρουν αυτό που θέλουν για την πρόκριση.  



Με Μανέ... Νεϊμάρ και Μπαπέ το Παρί – Λίβερπουλ

Έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα στο τρίτο γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δεν είναι τυχαία η ονομασία για τον όμιλο... του θανάτου.

Η Νάπολι έχει καταφέρει μετά το κακό ξεκίνημα και την εκτός έδρας ισοπαλίας με τον Ερυθρό Αστέρα να βρεθεί πρώτη,με τις Λίβερπουλ και Παρί ν' ακολουθούν και τους Σέρβους να διεκδικούν τις δικές τους πιθανότητες επιτυχίας.

Στο Παρίσι, απόψε, ο Τόμας Τούχελ θα έχει μαζί του και τους Μπαπέ και Νεϊμάρ που ξεπέρασαν τα προβλήματα με τα οποία επέστρεψαν στην πόλη του φωτός με τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενώ, από την πλευρά του ο Κλοπ θα έχει κανονικά τον Μανέ παρά το γεγονός πως τη Δευτέρα είχε μια μικρή ίωση και δεν προπονήθηκε.

Η Λίβερπουλ περνάει απόψε με νίκη επί της Παρί και ταυτόχρονα κακό αποτέλεσμα του Ερυθρού Αστέρα στο «Σαν Πάολο».

Την ίδια ώρα, η Νάπολι θέλει κάτι καλό από τους «κόκκινους» αφού σε καμία περίπτωση δεν τη βολεύει η νίκη της Παρί αν θέλει να προκριθεί από απόψε η ομάδα του Αντσελότι.

Αν οι Παριζιάνοι ηττηθούν και ταυτόχρονα νικήσει και η Νάπολι, Τσάμπιονς Λιγκ τέλος για το σύνολο του Τούχελ και άλλη μια χρονιά χαμένη...

Κώστας Ζάλιαρης