Προσπαθεί να μάθει αγγλικά με... Peaky Blinders ο Έμερι!

Πρωτότυπος είναι ο τρόπος που επέλεξε ο Ουνάι Έμερι να μάθει λίγο καλύτερα αγγλικά, αφού, παρακολουθεί με μανία τη δημοφιλή σειρά Peaky Blinders και... προσθέτει λέξεις στο λεξιλόγιό του έπειτα από κάθε επεισόδιο.  



Προσπαθεί να μάθει αγγλικά με... Peaky Blinders ο Έμερι!

Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να μάθει να συνεννοείται πολύ καλύτερα με τους ποδοσφαιριστές του και τους εκπροσώπους του Τύπου μετά την απόφασή του να μετακομίσει στην Αγγλία και ν' αναλάβει την Άρσεναλ, ξεκινώντας τη μετά – Βενγκέρ εποχή.

Αντί για μαθήματα και ώρες μελέτης, ο Έμερι επέλεξε έναν... λίγο διαφορετικό τρόπο. «Δεν ξέρω αν έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο, ξέρω όμως ότι σε κάθε επάγγελμα οφείλεις να έχεις πάθος για να το κάνεις καλά κι εγώ έχω πάθος με το ποδόσφαιρο.

Είναι η δουλειά μου, αλλά δεν το σκέφτομαι όλη μέσα σαν δουλειά. Το σκέφτομαι ως χόμπι. Κάνω τη δουλειά μου με χαρά. Είμαι με την οικογένειά μου, τον γιο μου, τους φίλους μου, τώρα τελευταία βλέπω και τη σειρά Peaky Blinders και παρά το γεγονός πως έχει δύσκολη προφορά για να τα καταλαβαίνω όλα, είναι καλό, είναι δυνατό» είπε ο κόουτς των «κανονιέρηδων»!

Κώστας Ζάλιαρης