Να που νοιάζεται: Το ταξίδι του Μουρίνιο στο Βέλγιο για τον Λουκάκου

Στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ρομέλου Λουκάκου ώστε να τον βοηθήσει με τον τρόπο του να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να βγάλει όλα τα επιθετικά του χαρίσματα πήγε ο Ζοσέ Μουρίνιο.



Να που νοιάζεται: Το ταξίδι του Μουρίνιο στο Βέλγιο για τον Λουκάκου

Ο «Special One» δήλωσε τις προηγούμενες ώρες πως ο ποδοσφαιριστής του είναι έτοιμος αν και υπάρχει ένα μικρό ρίσκο στην συμμετοχή του στην Πρέμιερ Λιγκ αυτό το σαββατοκύριακο, αναλύοντας στους δημοσιογράφους τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε στο Βέλγιο, αλλά και τα όσα είπε με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει.

«Πήγα για τον καιρό», είπε αστειευόμενος στην αρχή και συνέχισε: «Πήγα για να είμαι δίπλα στον Λουκάκου, να τον νιώσω, να δω την κατάστασή του, τον τραυματισμό του. Ο Μαρτίνεθ με προσκάλεσε να τον συναντήσω (τον Λουκάκου) αλλά αποφάσισα να μην το κάνω γιατί δεν μου αρέσει να ενοχλώ τον κόσμο πριν από τα παιχνίδια.

Αλλά ήταν ο Ρομπέρτο στο τηλέφωνο εκείνος που προσπαθούσε να νιώσει, που προσπαθούσε να καταλάβει το πρόβλημα και την εξέλιξη του προβλήματος. Και φυσικά πήγα γιατί μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο. Ήμουν στο Λονδίνο, πήρα το τρένο που κάνει λίγες ώρες και πήγα. Είναι εύκολο το να πας εκεί».

Μπορεί να τον κατηγορούν, αλλά κατά βάθος είναι μεγάλη ψυχάρα (με τα παιδιά ειδικά, δεν το συζητάμε) ο Πορτογάλος.

Γιώργος Σιάφας