Κάραγκερ: «Με τον Νέβιλ... δεν ξεκολλάμε από το τηλέφωνο»!

Οι τηλεοπτικές τους διαμάχες, είναι απολαυστικές. Μπορούμε πλέον εύκολα να φανταστούμε τι θα λένε και με πόση ένταση οι Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ, όταν μιλούν στο τηλέφωνο μετά από παιχνίδια, με τον άλλοτε αμυντικό της Λίβερπουλ να δηλώνει πως οι δυο τους δεν... σταματούν όταν αρχίσουν να κουβεντιάζουν!  



Κάραγκερ: «Με τον Νέβιλ... δεν ξεκολλάμε από το τηλέφωνο»!

Οι δυο παλαίμαχοι αμυντικοί, προσφέρουν πλέον τις τρομερές ποδοσφαιρικές τους γνώσεις και αναλύσεις στο SkySports, έχοντας αναπτύξει μια πολύ διαφορετική και ιδιαίτερη σχέση.

Ο Κάραγκερ, ανέφερε επί τούτου:

«Όταν ήμασταν ποδοσφαιριστές, δεν μπορούσα να τον βλέπω! Και οι δύο ήμασταν παθιασμένοι για τις ομάδες μας. Βέβαια δεν ήμασταν οι αστέρες των ομάδων μας γιατί είχαμε μπροστά μας παίκτες όπως ο Τζέραρντ, ο Μπέκαμ ή ο Καντονά.

Εμείς ήμασταν οι πιστοί στρατιώτες. Και οι δύο αμυντικοί, ξέραμε τη δουλειά που έπρεπε να κάνουμε. Οι επιθετικοί κερδίζουν τα παιχνίδια και οι αμυντικοί φροντίζουν να μη χαθούν τα ματς οπότε έπρεπε να υπερασπιστούμε την άμυνά μας.

Μπορεί πλέον να φαινόμαστε σαν κολλητοί, αλλά δεν είμαστε ακριβώς έτσι. Είναι εξαιρετικός στη νέα του δουλειά ως τηλεσχολιαστής και η αλήθεια είναι ότι πλέον... δεν ξεκολλάμε από το τηλέφωνο όταν μιλάμε». 

Κώστας Ζάλιαρης