Βάζει «φρένο» στα σενάρια περί δημιουργίας Super League o Τσέφεριν

Κατηγορηματικός όσον αφορά το ενδεχόμενο μιας κλειστής λίγκας των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, υπήρξε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντρ Τσέφεριν, σε τελευταίες δηλώσεις του.



Βάζει «φρένο» στα σενάρια περί δημιουργίας Super League o Τσέφεριν

Από τα θέματα των ημερών αποτελεί η αποκάλυψη των Football Leaks σχετικά με την μελλοντική δημιουργία ενός κλειστού πρωταθλήματος, ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της ηπείρου μας, και φυσικά σε αυτά έχουν συμπεριληφθεί και τα ονόματα των Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και των δυο «γιγάντων» του Μάντσεστερ.

Γεγονός που όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να επιτρέψει η UEFA, όπως αποτυπώθηκε και διά στόματος του Σλοβένου προέδρου της, που άφησε όμως… υπαινιγμούς για πιθανές αλλαγές που μπορεί να συμβούν στο μέλλον:

«Μπορώ προσωπικά να επιβεβαιώσω πως δεν έχω δει, δεν έχω συζητήσει και δεν έχω συμμετάσχει σε καμία συνάντηση που να αφορά την δημιουργία αυτού του εγχειρήματος.

Έχουμε κάποιες ιδέες, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν τίθεται καν θέμα για μια τέτοια Σούπερ Λίγκα. Δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι κάτι σαν αποκύημα της φαντασίας, σαν ένα όνειρο», τόνισε στο «BBC Sport» ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Χρήστος Γραβιάς