Απειλείται με απαγόρευση μεταγραφών η Μάντσεστερ Σίτι!

Σε… μπελάδες ενδέχεται να μπλέξει σύντομα η Μάντσεστερ Σίτι, που φέρεται να πλήρωνε τεράστια ποσά στις οικογένειες νεαρών παικτών, ώστε να τους «ψήσει» να αγωνιστούν με τη φανέλα της!

Advertisement
Απειλείται με απαγόρευση μεταγραφών η Μάντσεστερ Σίτι!

Μια ακόμα αποκάλυψη του Football Leaks που… «καίει» την Μάντσεστερ Σίτι, κάνει λόγο πλέον για κινητοποίηση πολλών χρημάτων προς τις οικογένειες νεαρών παικτών, προκειμένου να τους δελεάσει, γεγονός όμως που φυσικά έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες της Premier League και της FIFA.

Οι «πολίτες» απειλούνται σοβαρά πια με απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο, σχετικά με τις μεταγραφές οκτώ παικτών ηλικίας κάτω των 18 εκτός Ευρώπης.

Βάσει των όσων άφησε να διαρρεύσει, η οικογένεια του Βέλγου Ματίας Μπόσαερτς έλαβε 190.000 λίρες, με τον παίκτη να αγωνίζεται για τέσσερα χρόνια με την Μάντσεστερ Σίτι, πριν φύγει το 2016 με «προορισμό» τη Ναϊμέγκεν.

Με παρόμοια ποινή διετούς όμως διάρκειας κινδυνεύει και η Τσέλσι, που αποκτούσε σε ηλικία μικρότερη των 18 ετών ποδοσφαιριστές, τους οποίους χρησιμοποιούσε σε παιχνίδια των μικρότερων κλιμακίων χωρίς να τους έχει δηλώσει στην FA.

Χρήστος Γραβιάς