Στο Μόναχο για συνάντηση με τη διοίκηση της Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα...

Στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (14/11) ο Πεπ Γκουαρντιόλα.



Στο Μόναχο για συνάντηση με τη διοίκηση της Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα...

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι εθεάθη να καταφθάνει στην «Säbener Strasse» με ταξί και συνοδευόμενος από την Κάτλεν Κρούγκερ, η οποία επέχει θέση team manager στο βαυαρικό σύλλογο (Sky Germany).

Πληροφορίες για το λόγο της επίσκεψης δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και το πιθανότερο σενάριο μοιάζει να σχετίζεται με συνάντηση φιλικού χαρακτήρα ανάμεσα στον Καταλανό και τους Ούλι Χένες (πρόεδρος) και Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε (εκτελεστικός διευθυντής). Οι τρεις άντρες διατηρούν άλλωστε τις καλύτερες των σχέσεων από την τριετή θητεία (2013-16) του Πεπ στον πάγκο της «Allianz Arena».

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι διοικούντες των πρωταθλητών Γερμανίας να συμβουλεύτηκαν τον Ισπανό κόουτς για το μέλλον του Νίκο Κόβατς στον πάγκο της ομάδας. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και μετά την περσινή απόλυση του Κάρλο Αντσετλότι, όπου ο Γκουαρντιόλα είχε πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή στο Μόναχο για να «εγκρίνει» τελικά και ο ίδιος την... επιστράτευση του Γιουπ Χάινκες μέχρι το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου...

Ιωάννης Τζιουμακλής