Επικό tweet του Φαν ντερ Φάαρτ για τον Ρέντναπ και το I am a Celebrity

Το... μετάνιωσε που αποσύρθηκε ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος τρόλαρε τον Χάρι Ρέντναπ με ένα επικό tweet για το ψηστήρι που πήγε να του κάνει για να μπει στο reality show, I am a Celebrity (Get Me Out Of Here).

Advertisement
Επικό tweet του Φαν ντερ Φάαρτ για τον Ρέντναπ και το I am a Celebrity

Ο Ολλανδός είχε περάσει δύο υπέροχα χρόνια στην Τότεναμ με τον Άγγλο προπονητή, με τον οποίο είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μιας και τον είχε κάνει να ξαναβρεί την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόσυρσή του, με το τηλέφωνό του να χτυπά στις αρχές της εβδομάδας με τον Ρέντναπ και την παραγωγή του ITV να τον ψάχνουν κατά πάσα πιθανότητα για να του προτείνουν να μπει στο reality show που θα συμμετέχει ο δεύτερος (ο πιο ακριβοπληρωμένος εκεί μέσα) και το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό που λάτρεψαν οι οπαδοί των Spurs είναι πως στην οθόνη κλειδώματος του Φαν ντερ Φάαρτ απεικονίζεται ο ίδιος να πανηγυρίζει γκολ κατά την θητεία του στον σύλλογο.

Σε κάθε πρίπτωση, κι αφού ο Φαν ντερ Φάαρτ δεν ψήνεται, λογικά ο επόμενος που θα πάρει τηλέφωνο ο Ρέντναπ θα είναι ο Νίκο Κράνιτσαρ.

Γιώργος Σιάφας