Ντ. Σίλβα: «Πλέον τρέφει μεγάλο σεβασμό και η Γιουνάιτεντ για εμάς…»

Για το στάτους του ντέρμπι του Μάντσεστερ που όλο και γιγαντώνεται με την πάροδο των χρόνων μίλησε ο Νταβίντ Σίλβα, ενώ τόνισε πως με τα όσα έχει καταφέρει πλέον η Σίτι, πρέπει να λαμβάνει τον ανάλογο σεβασμό προς το πρόσωπο της και από πλευράς Γιουνάιτεντ…



Ντ. Σίλβα: «Πλέον τρέφει μεγάλο σεβασμό και η Γιουνάιτεντ για εμάς…»

Ο Ισπανός χαφ βρίσκεται στο Μάντσεστερ από το 2010, έχοντας βιώσει για τα… καλά αρκετά τοπικά ντέρμπι ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ. Θεωρεί μάλιστα πως τα αποτελέσματα απέναντι στη συμπολίτισσα, αλλά και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια, ενδέχεται να έχουν αλλάξει ριζικά το πώς βλέπουν οι «κόκκινοι διάβολοι» τους «γαλάζιους» συμπολίτες τους…

«Η ατμόσφαιρα σε ένα ντέρμπι είναι πάντοτε εξαιρετική. Ακόμα περισσότερο μάλιστα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τους αντιπάλους μας.

Μετά την δεύτερη σεζόν μου (σ.σ. εννοώντας την χρονιά 2011/12 που η Σίτι κατέκτησε τον τίτλο) όλα άρχισαν να αλλάζουν, και πιστεύω πως και αυτοί πλέον τρέφουν μεγάλο σεβασμό για μας. Το παιχνίδι αυτό γίνεται όλο και μεγαλύτερο.

Όποιος και αν κερδίσει, θα δει την επίδραση του αποτελέσματος σε όλο τον κόσμο. Ειλικρινά, αυτά τα ματς γίνονται με τα χρόνια καλύτερα, και ελπίζουμε πως αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον», τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του εν αναμονή του σημερινού ντέρμπι ο Νταβίντ Σίλβα.

Χρήστος Γραβιάς