Μουρίνιο: «Κανείς δεν μπορεί να φτάσει τη Σίτι»!

Σχεδόν... θαυμασμό επέδειξε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον τρόπο λειτουργίας της Μάντσεστερ Σίτι, όταν κλήθηκε να σχολιάσει όλα όσα καταγγέλονται εις βάρος των «πολιτών» μετά τις αποκαλύψεις από τα Football Leaks!  



Μουρίνιο: «Κανείς δεν μπορεί να φτάσει τη Σίτι»!

Ο Πορτογάλος κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλησε να σχολιάσει όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το ... παρασκήνιο της οικονομικής ενίσχυσης των «πολιτών» από τους Άραβες ιδιοκτήτες, ωστόσο, αυτό που είχε να πει, ήταν πως:

«Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και οφείλω να σκεφτώ και να βλέπω μονάχα όσα γίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει τεράστια ποιότητα στη δουλειά, στον τρόπο λειτουργίας και στην οργάνωση. Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να φτάσει τη Σίτι σε αυτό το επίπεδο»!

Αναφορικά με το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, ο Μουρίνιο δήλωσε πως:

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν μπορώ να πως αν θα πετύχουμε ή όχι αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δείξει το πάθος μας για τη νίκη και είναι χαρακτηριστικά τα ματς κόντρα σε δυο πολύ δυνατές ομάδες όπως η Τσέλσι και η Γιουβέντους, όπου χρειαζόμασταν καλό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε, αλλά η Σίτι είναι τρομερά δυνατή ομάδα». 

Κώστας Ζάλιαρης