Σίτι με φόρα και Γιουνάιτεντ... με ανάγκη

Οι σύλλογοι του Μάντσεστερ μπαίνουν στο μενού της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Γιουνάιτεντ να έχει την αποστολή να περάσει με κάτι καλό από το Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους και τη Σίτι σε αρκετά πιο εύκολη αποστολή που μπορεί να οδηγήσει και στην εξασφάλιση της πρόκρισης απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.  



Σίτι με φόρα και Γιουνάιτεντ... με ανάγκη

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φιλοξενούνται από τη «Γηραιά Κυρία», ο Πολ Πογκμπά επιστρέφει σε ένα μέρος που αισθάνεται... δεύτερο σπίτι του, μετά το πρώτο που βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ» και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δίχως τον Ρομέλου Λουκάκου που είναι τραυματίας, καλείται να πάρει κάτι από το ματς, κοιτώντας και πίσω στον όμιλο τη Βαλένθια που κοντράρεται με τη Γιούνγκ Μπόις.

Η Γιουνάιτεντ ξέρει ότι οι «νυχτερίδες» μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά απόψε και γι' αυτό πρέπει με κάθε τρόπο να διασφαλίσουν ότι δεν θα πέσουν στην 3η θέση του γκρουπ παρατείνοντας την παρουσία τους στις θέσεις που στέλνουν στους «16».

Η Σίτι, από την πλευρά της, έπειτα από τα έξι γκολ απέναντι στη Σαουθάμπτον και με τους Γκουντογκάν και Οταμέντι να επιστρέφουν στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, θα προσπαθήσει για το απόλυτο απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία έδειξε και πριν από δυο εβδομάδες ότι απλά προσπαθεί να κρατήσει τον δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα κι όχι να κοντράρει την αρμάδα των «πολιτών». Σε περίπτωση που η Λιόν κάνει κι ένα δώρο στους Πρωταθλητές Αγγλίας απόψε, στο δικό της ματς απέναντι στη μαχητικότατη Χόφενχαϊμ, τότε η Σίτι μπορεί να βρεθεί μετά από τέσσερα ματς, στη νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00, CosmoteSport 5 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00, CosmoteSport 8 HD)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Μάντσεστερ Σίτι 6

2.Λιόν 5

3.Χόφενχαϊμ 2

4.Σαχτάρ Ντόνετσκ 2

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1.Γιουβέντους 9

2.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4

3.Βαλένθια 2

4.Γιούνγκ Μπόις 1

Κώστας Ζάλιαρης