Πρόκριση δια... ποδός Ντίας για τη Σίτι (vids)

Ο 19χρονος Ισπανός επιθετικός, Μπραχίμ Ντίας πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και οδήγησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ με το τελικό 2-0 επί της Φούλαμ στο «Etihad». Οι Πρωταθλητές, περιμένουν πλέον τον νικητή του ζευγαριού Λέστερ – Σαουθάμπτον.  



Πρόκριση δια... ποδός Ντίας για τη Σίτι (vids)

Ο Ντίας έδωσε επιπλέον λόγους στη διοίκηση των «πολιτών» ώστε να σκεφτεί πιο καλά αν θα του κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Από γέμισμα του Ντελφ από αριστερά και κεφαλιά – πάσα του Κομπανί από το δεύτερο δοκάρι, ο νεαρός φορ της Σίτι άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με δυνατό σουτ που κόντραρε και στον Μίτροβιτς, ενώ στο 65' από ωραία κίνηση των Σανέ και Φόντεν, o Ζέσους πέρασε στην περιοχή, πλάσαρε με το δεξί στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντίας έγραψε το τελικό 2-0.

Πλέον, η Σίτι περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Λέστερ – Σαουθάμπτον με το παιχνίδι να προγραμματίζεται εκ νέου για τα τέλη του μήνα έπειτα από την απόφαση να μη διεξαχθεί αμέσως μετά την τραγωδία με τον θάνατο του Βιχάι στην συντριβή του ελικοπτέρου του έξω από το King Power Stadium...