Τέσσερα παιχνίδια NFL στο Λονδίνο το 2019, τα δύο στο... νέο γήπεδο της Τότεναμ!

Τέσσερα παιχνίδια του NFL θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στο Λονδίνο, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει το πρόγραμμά της επί αγγλικού εδάφους για το 2019. Δύο από αυτά είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο καινούργιο γήπεδο της Τότεναμ, το οποίο βεβαίως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη...



Τέσσερα παιχνίδια NFL στο Λονδίνο το 2019, τα δύο στο... νέο γήπεδο της Τότεναμ!

Μια ημέρα μετά τον αγώνα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ», του οποίου ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κάκιστη κατάσταση αφού δεν είχε περάσει παρά περίπου ένα 24ωρο από τότε που διεξείχθη εκεί αγώνας για το NFL, οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν πως θα ξανά βρεθούν στο Λονδίνο μέσα στο 2019 σε τέσσερις περιπτώσεις.

Έχοντας μείνει άκρως ικανοποιημένοι τόσο από την οργάνωση όσο και από την προσέλευση (σ.σ στο τελευταίο έγινε ρεκόρ στα παιχνίδια επί αγγλικού εδάφους με 85.870 θεατές), τα «κεφάλια» του NFL επισημοποίησαν πως θα βάλουν κάποιες από τις ομάδες τους να ξανά κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι για να ανεβάσουν στα 28 τα ματς της κανονικής περιόδου που έχουν γίνει στο Νησί.

Οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί, κάτι που δίνει στους Spurs... όλον τον χρόνο να ετοιμάσουν το καινούργιο τους γήπεδο, που υποτίθεται πως θα έπρεπε να έχει ανοίξει τις πύλες του.

Γιώργος Σιάφας