Γκουιντολίν: «Δεν ήθελα την Άρσεναλ»!

Ό,τι χειρότερο είναι για την Ουντινέζε η «μάχη» με την Άρσεναλ στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Φρανσέσκο Γκουιντολίν! Ο προπονητής των «φριουλάνι» υποστήριξε πως δεν ήθελε τους «κανονιέρηδες» στο δρόμο της ομάδας του, αλλά υποσχέθηκε πως θα προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του.



Γκουιντολίν: «Δεν ήθελα την Άρσεναλ»!
«Το φετινό καλοκαίρι που ακολούθησε μιας εκπληκτικής χρονιάς για την Ουντινέζε, όλοι μας φτιάξαμε μια λίστα με τους επιθυμητούς αντιπάλους και στη δική μου, δεν υπήρχε η Άρσεναλ. Δεν ήθελα να παίξουμε με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αλλά τώρα θα πρέπει να προετοιμάσω όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές μου» είπε ο Γκουιντολίν και συμπλήρωσε, τονίζοντας πως:

«Η Άρσεναλ ασφαλώς και είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά εμείς θα την αντιμετωπίσουμε με κουράγιο, ενθουσιασμό και πίστη στις ικανότητές μας».