Ο... ιπτάμενος Φαν Πέρσι αποσύρεται το καλοκαίρι (vid)

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς που έχουν περάσει από τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μεγάλος πρωταγωνιστής του τελευταίου πρωταθλήματος που κατέκτησε η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, το 2013, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ανακοίνωσε ότι στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν αποσύρεται από την ενεργό δράση.  



Ο... ιπτάμενος Φαν Πέρσι αποσύρεται το καλοκαίρι (vid)

Ο Ολλανδός, αποκτήθηκε έναντι μόλις 20 εκατ.λιρών όταν αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και για το συγκεκριμένο ποσό, πρόσφερε σε τρομερό βαθμό, κάνοντας το κόστος της μεταγραφής να μοιάζει... τιμή ευκαιρίας!

Ο νυν 35χρονος φορ προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στη Φέγενορντ, ενώ, έπειτα από τις τρεις σεζόν που βρέθηκε στο Ολντ Τράφορντ (από το 2012 έως το 2015) πέρασε και από τη Φενέρμπαχτσε.

Η μετακίνησή του, πριν από μια εξαετία, από την Άρσεναλ στη Γιουνάιτεντ, είχε κάνει τους οπαδούς του Λονδρέζικου συλλόγου να τον μισήσουν και να κάψουν τις φανέλες του, ωστόσο, εκείνος, φρόντισε στην αρχή να σεβαστεί την πρώην ομάδα του και τον Αρσέν Βενγκέρ, πράττοντας απόλυτα επαγγελματικά και αποσκοπώντας στο καλό της ομάδας του Μάντσεστερ για όσο καιρό αγωνίστηκε εκεί. Στο τελευταίο και 20ο πρωτάθλημα του κλαμπ, είχε πετύχει 26 τέρματα στην Πρέμιερ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης