Κίνδυνος για νέα τιμωρία στη Γιουνάιτεντ από UEFA!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο νέας τιμωρίας από την UEFA προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας της εκ νέου καθυστέρησης της αποστολής της για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους, καθώς και της εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα!



Κίνδυνος για νέα τιμωρία στη Γιουνάιτεντ από UEFA!

Όπως συνέβη και στην προ τριών εβδομάδων αναμέτρηση με τη Βαλένθια, η αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» συνάντησε κίνηση στους δρόμους του Μάντσεστερ, με αποτέλεσμα να φθάσει αργότερο από το προβλεπόμενο στο «Ολντ Τράφορντ», περίπου 45’ πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Θέατρο των Ονείρων» δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο της ομάδας του Μάντσεστερ, όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι οπαδοί επιχείρησαν να τον πλησιάσουν όσο εκείνος βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου!

Μπορεί μεν ο Πορτογάλος να το χάρηκε και με έναν τυχερό φίλαθλο να έβγαλε και… selfie, ωστόσο σε τέτοια θέματα η UEFA δεδομένα δεν χαρίζεται, και αναμένεται πλέον η ποινή που θα επιβάλλει για τα εν λόγω συμβάντα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

 

Xρήστος Γραβιάς