Έτοιμοι για την εθνική Κάρολ και Ρούνεϊ

Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Άντι Κάρολ και Γουέιν Ρούνεϊ, που στερήθηκε στο ματς με την Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2012 πριν από ένα μήνα, θα απολαύσει στο προσεχές φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με την αντίστοιχη της Ολλανδίας, ο Φάμπιο Καπέλο.



Έτοιμοι για την εθνική Κάρολ και Ρούνεϊ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «λιονταριών» μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας και όπως έχει τονιστεί πολλάκις, η συνεργασία των δύο πλευρών δεν πρόκειται να ανανεωθεί μετά το πέρας του Euro 2012. Η εθνική ομάδα του Νησιού, έπειτα από την ισοπαλία με τους Ελβετούς στο «Γουέμπλεϊ», στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα πρέπει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι και την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο, τον προσεχή Οκτώβριο.

Το χαρμόσυνο νέο για τον Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος στην προεπιλογή εν όψει του φιλικού αγώνα με την Ολλανδία συμπεριέλαβε και τον Φιλ Τζόουνς που από φέτος θα αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η επιστροφή των Ρούνεϊ και Κάρολ στα αγωνιστικά του πλάνα! Ο μεν επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ο δε φορ της Λίβερπουλ, έδειξε μέσω των φιλικών αναμετρήσεων των «κόκκινων» στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν.