Μεταμόσχευση Μαλλιών: Απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα από τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή

Όλο και περισσότεροι άντρες στη σημερινή εποχή έχουν έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης, κάτι που τους οδηγεί σε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Για αυτό το λόγο συχνά καταφεύγουν σε διάφορες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών με σκοπό να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.  



Μεταμόσχευση Μαλλιών: Απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα από τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή

Εμείς συλλέξαμε τις βασικές απορίες των αντρών σχετικά με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών και με τη βοήθεια του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, Επιστημονικού Διευθυντή της Advanced Hair Clinics σας τις απαντάμε.

  1. Πονάει η μεταμόσχευση μαλλιών;

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι μία σχεδόν ανώδυνη διαδικασία, η οποία διενεργείται υπό τοπική αναισθησία. Οι ασθενείς μας δηλώνουν πως δε νιώθουν καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης, ενώ μπορούν μάλιστα να διαβάζουν το βιβλίο τους ή να χρησιμοποιούν το κινητό τους χωρίς καμία ενόχληση.

  1. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης με τη μέθοδο FUE είναι απολύτως φυσικά και μόνιμα. Η ανάπτυξη νέων τριχών φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας το 95%.

  1. Θα έχω σημάδια μετά τη μεταμόσχευση;

Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE δεν αφήνει ουλές ή σημάδια στην περιοχή λήψης των μοσχευμάτων, όπως συνέβαινε με παλαιότερες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών (όπως η μέθοδος FUT/Strip). Βέβαια, η εμπειρία του Ιατρού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

  1. Πόσο κοστίζει η μεταμόσχευση μαλλιών Advanced FUE;

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE ποικίλλει και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Για το κόστος της μεταμόσχευσης συνυπολογίζονται διάφοροι παράγοντες, όπως η διάρκεια της επέμβασης, ο αριθμός των τριχοθυλακίων ή ύπαρξη ουλών από παλιά επέμβαση FUT/Strip.

  1. Θα φαίνεται ότι έχω υποβληθεί σε χειρουργείο μεταμόσχευσης μαλλιών;

Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών Advanced FUE στην Advanced Hair Clinics το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και δεν γίνεται αντιληπτή η επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί ο ασθενής. Παρόλα αυτά, για τη διενέργεια του χειρουργείου απαιτείται το ξύρισμα της περιοχής και έτσι τον πρώτο καιρό η επέμβαση είναι ορατή. Όμως, όταν για διάφορους λόγους, όπως επαγγελματικοί, κοινωνικούς ή προσωπικούς τα μαλλιά δεν μπορούν να κουρευτούν κοντά, τότε οι ασθενείς μπορούν να επιλέξουν την Ακούρευτη FUE.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Advanced Hair Clinics: www.advancedhairclinics.gr ή να επικοινωνήσετε με μία από τις κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Facebook: www.facebook.com/AdvancedHairClinics

Instagram: www.instagram.com/advanced_hair_clinics

Email: info@advancedhairclinics.gr