Πίκφορντ για Κροατία: «Πάντα θα λένε πως μας νίκησαν στον ημιτελικό»

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί στην σημερινή αναμέτρηση της Αγγλίας με την Κροατία, η ήττα στον ημιτελικό του πρόσφατου Μουντιάλ θα… παραμένει για καιρό στον αφρό, όπως τόνισε ο Τζόρνταν Πίκφορντ.



Πίκφορντ για Κροατία: «Πάντα θα λένε πως μας νίκησαν στον ημιτελικό»

Αν και μια νίκη επί της Κροατίας θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την Αγγλία, στην εξέλιξη του ομίλου της στο Nations League, εντούτοις για τον Τζόρνταν Πίκφορντ δεν γίνεται να συγκριθεί - λόγω διαφορετικού διακυβεύματος - με την ήττα στον ημιτελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας,

«Θα ήταν υπέροχο να τους κερδίσουμε, αλλά πάντα θα λένε πως μας κέρδισαν στον ημιτελικό. Πρόκειται για διαφορετική σεζόν, διαφορετική διοργάνωση για την Αγγλία, και θέλουμε να κερδίζουμε τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, όπως είναι η Κροατία και η Ισπανία», σχολίασε σχετικά ο Άγγλος γκολκίπερ για την τελευταία συνάντηση ανάμεσα στις δυο χώρες, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη μας, από τον χαμένο ημιτελικό, και να προχωρήσουμε και ως ομάδα και ατομικά ο καθένας μας. Δεν θεωρώ πως υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από εμάς πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Xρήστος Γραβιάς