Ώρα… εκδίκησης, τρεις μήνες μετά…

Κροατία και Αγγλία, 92 μέρες μετά την τελευταία τους συνάντηση για τα ημιτελικά του Μουντιάλ, κοντράρονται εκ νέου απόψε (12/10, 21:45), με στόχο τη νίκη στο πλαίσιο του 4oυ ομίλου (League A) του UEFA Nations League.



Ώρα… εκδίκησης, τρεις μήνες μετά…

Τρεις μήνες (και μια ημέρα) μετά την ήττα τους στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, τα «τρία λιοντάρια» ανταμώνουν ξανά με τους Βαλκάνιους, θέλοντας μεν να σπάσουν το αρνητικό σερί στα τελευταία επίσημα παιχνίδια τους (τρεις ήττες), αλλά και να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Αν και φιναλίστ του Μουντιάλ τον Ιούλιο, οι Κροάτες γνώρισαν την συντριβή με 6-0 από τους Ισπανούς, και γιΆ αυτούς πλέον το σημερινό παιχνίδι (που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο στάδιο της Ριέκα) έχει χαρακτήρα… τελικού, αφού ο χαμένος θα βρεθεί πολύ πίσω από την πρώτη θέση του γκρουπ, που δίνει και την πρόκριση στα νοκ-αουτ.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέλεξε να μην αντικαταστήσει εντέλει τους τραυματίες Ρόουζ και ΜακΚάρθι, ενώ το ντεμπούτο τους με τον εθνόσημο ίσως έχουν την ευκαιρία να κάνει η… νέα φουρνιά των Σάντσο, Μάουντ και Μάντισον. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών «κατεβαίνουν» απόψε οι Κροάτες.

Πιθανές συνθέσεις των δυο ομάδων:

Κροατία: Λουκάνοβιτς, Λόβρεν, Βίντα, Γεντβάι, Πίβαριτς, Κόβατσιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς,

Αγγλία: Πίκφορντ, Τρίπιερ, Στόουνς, Γκόμες, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Χέντερσον, Μπάρκλεϊ, Στέρλινγκ, Ράσφορντ, Κέιν

 

Χρήστος Γραβιάς