Δεν θέλει νέο συμβόλαιο ο Ντε Χέα

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Telegpraph» ο Νταβίδ Ντε Χέα δεν σκοπεύει να ανανεώσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να φημολογείται πως έχει αποφασίσει να φύγει όταν ολοκληρωθεί η τρέχουσα συμφωνία.



Δεν θέλει νέο συμβόλαιο ο Ντε Χέα

Ο αγαπημένος... Ντέιβ της εξέδρας αποτελεί την πιο σταθερή μονάδα των «κόκκινων διαβόλων» εδώ και χρόνια (σ.σ ανήκει σε αυτούς από το 2011 όταν τον πήρε ο Σερ Άλεξ Φέρκιουσον από την Ατλέτικο Μαδρίτης), με τον σύλλογο να θέλει να κάνει χρήση ειδικού όρου και να επεκτείνει την συνεργασία τους μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Η ημερομηνία αυτή είναι για την ώρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου και το μακρύτερο που ο Ντε Χέα θα αποτελεί παίκτη της Γιουνάιτεντ, με τις συζητήσεις για νέα πολυετή συμφωνία να μην οδηγούν κάπου. Όσον αφορά το ραντεβού των δύο πλευρών, έγινε στο Λονδίνο την περασμένη Παρασκευή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ζόρζε Μέντες.

Η «Telegraph» αναφέρει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα ξανά προσπαθήσουν να τον πείσουν, ωστόσο στέκεται στις βλέψεις του διεθνούς πορτέρο, που δεν είναι άλλες από «διεκδίκηση εγχώριων και ευρωπαϊκών διακρίσεων, κάτι που οι μεγάλες δυσκολίες της Γιουνάιτεντ έχουν θέσει εν αμφιβόλω και στα δύο μέτωπα, και έτσι ο Ντε Χέα είναι διστακτικός στο να δεσμεύσει τα καλύτερά του χρόνια στην Γιουνάιτεντ σε μια περίοδο που υπάρχει τόση αβεβαιότητα εντός και εκτός γηπέδων».

Γιώργος Σιάφας