Με Φιρμίνο, Ντε Μπρόινε και Κουρτουά συμπληρώθηκαν οι 10/30 για τη Χρυσή Μπάλα

Ακόμα δύο εκπρόσωποι του κορυφαίου πρωταθλήματος και... πρώτα βιολιά στις ομάδες τους βρίσκονται στη δεύτερη πεντάδα που ανακοίνωσε το France Football στις υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα, με τον Τιμπό Κουρτουά επίσης παρόντα, αφού πιστώνεται και το πρώτο μισό του έτους κατά το οποίο βρισκόταν στην Τσέλσι.  



Με Φιρμίνο, Ντε Μπρόινε και Κουρτουά συμπληρώθηκαν οι 10/30 για τη Χρυσή Μπάλα

Οι υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα συμπληρώθηκαν κατά το 1/3 και μέσα στην πρώτη δεκάδα, πέρα από τον Αγουέρο και τον Άλισον, βρέθηκαν επίσης οι Ρομπέρτο Φιρμίνο και Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος είχε... αναποδιά στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν με τον σοβαρό τραυματισμό του, όμως, στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ήταν σημαντικότατο στέλεχος της Σίτι που κατέρριψε κάθε ρεκόρ και πήρε τον τίτλο.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο συνεχίζει απτόητος μέσα στο 2018 να παίρνει πάνω του την επίθεση της Λίβερπουλ, ενώ, ο Τιμπό Κουρτουά, ακόμα κι αν προσπαθεί ακόμα να συνηθίσει στα δεδομένα της Ρεάλ, είχε εξαιρετική παρουσία κάτω απ' τα γκολπόστ της Τσέλσι στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που απαρτίζουν τη δεύτερη πεντάδα, με τον CR7 να σκοράρει γι' ακόμα μια αγωνιστική με τη φανέλα της Γιουβέντους αλλά να έχει τρομερά προβλήματα εκτός γηπέδου με τις κατηγορίες για βιασμό.

Παρών και ο Ντιέγκο Γοδίν με τη δουλειά που κάνει αλλά πάνω απ' όλα με την τιμότητα που την κάνει και αφοσιώνεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται πως την πρώτη πεντάδα που ανακοινώθηκε το πρωί, αποτέλεσαν οι: Αγουέρο, Άλισον, Μπενζεμά, Μπέιλ και Κάβάνι. 

Κώστας Ζάλιαρης