Με «Λάκα» και «Όμπα» δεν την τρομάζει κανείς! (vid)

Αυτοί οι δύο τύποι έχουν βαλθεί να πάρουν την Άρσεναλ στις πλάτες τους! Με τους Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ να σκοράρουν από δύο φορές (κορυφαίοι σε επίπεδο συμμετοχής σε γκολ για την ομάδα μέσα στο 2018) οι «κανονιέρηδες» πέρασαν από το «Craven Cottage» με το τελικό 5-1, κάνοντας το 9x9 σε όλες τις διοργανώσεις! Τρομερό γκολ και μήνυμα στη διοίκηση από τον Άαρον Ράμσεϊ...  



Με «Λάκα» και «Όμπα» δεν την τρομάζει κανείς! (vid)

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Φούλαμ, παρακολούθησαν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο και βοήθησαν η μια την άλλη ώστε να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα ο ρυθμός. Η αλήθεια είναι πως θα ήταν άδικο για τους «cottagers» να πάνε στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα πίσω στο σκορ κι έτσι... αποδόθηκε δικαιοσύνη με την ποιότητα των Σίρλε και Βιέτο. Αρχικά, η Άρσεναλ είχε προηγηθεί από το 29ο λεπτό με ωραίο γυριστό σουτ του Λακαζέτ στην κλειστή γωνία του διεθνή πλέον, Μπετινέλι, για το 1-0, για να έρθει το ψιλοκρεμαστό πλασέ του Γερμανού φορ της Φούλαμ να φέρει το ματς στα ίσια στο 44ο λεπτό. Με ευκολία μεταφερόταν η μπάλα στα καρέ των δύο λονδρέζικων κλαμπ, περιορίστηκε αλλά δεν ήθελε και πολύ για να γίνει επικίνδυνος ο Μίτροβιτς, με τον Λένο να δείχνει καλά αντανακλαστικά στις ευκαιρίες που παίρνει λόγω του τραυματία Τσεχ.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν από νωρίς πολύ εύκολα για το σύνολο του Ουνάι Έμερι, απομακρύνοντας οποιαδήποτε υποψία ανησυχίας ή άγχους για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, προκειμένου να γίνει το 6x6 στο πρωτάθλημα και το 9x9 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ στο 49ο λεπτό με δυνατό δεξί σουτ έκανε το 2-1, σκοράροντας πλέον δις με μόλις δυο σουτ στην αντίπαλη εστία και... αποτελεσματικότητα 100%! Ο Άαρον Ράμσεϊ πέρασε στο παιχνίδι στο 67' και 39 δευτερόλεπτα αργότερα θα ολοκλήρωνε με πανέξυπνο τακουνάκι μια τρομερή φάση για την ομάδα του, σκοράροντας για το 3-1 και στέλνοντας μήνυμα για το συμβόλαιο που... δεν του προσφέρει η διοίκηση. Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν θα άφηνε τον Λακαζέτ με ... περισσότερη δόξα από τη δική του κι έτσι ήταν φουριόζος μέχρι το φινάλε για να πετύχει κι εκείνος δυο γκολ! Έγραψε το 4-1 βάζοντας σε πλήρη εφαρμογή το ένστικτο του στράικερ, αφού πρώτα στόπαρε με πλάτη στην εστία κι έπειτα γύρισε με το δεξί, ενώ, με το χαμηλό δεξί σουτ του Γκαμπονέζου στο 90' + 1' η Άρσεναλ ολοκλήρωσε το επιβλητικό πέρασμα της Άρσεναλ από το «Craven Cottage».

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φούλαμ: Μπετινέλι, Οντόι, Ριμ (54' Καμαρά), Λε Μαρσάρ, Κρίστι, Ανγκουίσα (62' ΜακΝτόναλντ), Σερί, Σεσενιόν, Βιέτο (83' Γιοχάνσεν), Μίτροβιτς, Σίρλε

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγερίν, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Μονρεάλ, Τορέιρα, Τζάκα, Μκιταριάν, Γουέλμπεκ (62' Ομπαμεγιάνγκ), Ιγουόμπι (67' Ράμσεϊ), Λακαζέτ (80' Γκεντουζί)

Κώστας Ζάλιαρης