Μεγάλο «τρίποντο» για τη Ρέιντζερς!

Η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ επιβλήθηκε 3-1 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ της Ραπίντ Βιέννης στο «¶ιμπροξ», ανεβαίνοντας στην κορυφή του 7ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ μετά και τη δεύτερη αγωνιστική των γκρουπ!  



Μεγάλο «τρίποντο» για τη Ρέιντζερς!

Οι «διαμαρτυρόμενοι» χρειάστηκαν δυο γκολ του Μορέλος για να ξεπεράσουν τον σκόπελο των Αυστριακών, παίρνοντας μια πολύ δίκαιη νίκη.

Ο Μπερίσα ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά τη Ραπίντ στο 42ο λεπτό, όμως, ο Μορέλος απάντησε άμεσα και έπειτα από μόλις 104'' ισοφάρισε, σε μια εξέλιξη που φάνηκε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την τροπή που θα έπαιρνε η αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ ήταν εκείνος που κέρδισε και το πέναλτι για να εκτελέσει εύστοχα ο Ταβερνίερ στο 84' για την ανατροπή και το 2-1, ενώ, ο Μορέλος «χτύπησε» ξανά στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τζέραρντ!

Η Ρέιντζερς παραμένει αήττητη για φέτος στην Ευρώπη μετά και το 2-2 με τη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ισοφαρίζοντας το δικό της ρεκόρ δίχως ήττα σε ξεκίνημα ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τα 10 ματς από τη σεζόν 1992/1993!

Βιγιαρεάλ και Σπαρτάκ Μόσχας ήρθαν ισόπαλες 3-3 στο άλλο ματς του γκρουπ.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1.Ρέιντζερς 4

2.Ραπίντ Βιέννης 3

3.Βιγιαρεάλ 2

4.Σπαρτάκ Μόσχας 1

Κώστας Ζάλιαρης