Ποτσετίνο: «Ήρωες οι παίκτες μου, χάσαμε από τον Μέσι»

Τα καλύτερα είχε να πει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τους ποδοσφαιριστές του στην Τότεναμ και το σθένος που επέδειξαν απέναντι στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως η ήττα (4-2) ήρθε λόγω της παρουσίας του μαγευτικού Μέσι στους «μπλαουγκράνα».  



Ποτσετίνο: «Ήρωες οι παίκτες μου, χάσαμε από τον Μέσι»

Ο Αργεντινός τεχνικός των «σπιρουνιών» εξύμνησε τους ποδοσφαιριστές του αλλά και τον συμπατριώτη του που ηγείται της Μπαρτσελόνα, λέγοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά το ματς στο Λονδίνο:

«Θεωρώ ότι οι παίκτες μου είναι ήρωες που πάλεψαν και κυνήγησαν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς, στο οποίο έπαιξαν απέναντι σε ποδοσφαιριστές όπως ο Σουάρες, ο Κουτίνιο, ο Μέσι και η παρέα τους. Ειδικά με την εμφάνισή μας και τον ανταγωνισμό που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο είμαστε ήρωες. Αν έμπαινε το τρίτο γκολ από τον Μόουρα, θα μιλούσαμε σίγουρα για βραδιά ηρώων.

Δεν χάσαμε από ομάδα, αλλά από τον Λιονέλ Μέσι. Δεν είναι ντροπή να λες ότι έχασες από έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών και θα είναι ο καλύτερος για όσο παραμείνει στο ποδόσφαιρο».

Κώστας Ζάλιαρης