Ψάχνει ιστορικό ρεκόρ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Λίβερπουλ!

Τη νίκη, που θα την κάνει την πρώτη ομάδα που ξεκινάει σε επτά σερί νίκες μια αγωνιστική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, αναζητά η Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (29/9, 19:30).



Ψάχνει ιστορικό ρεκόρ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» αποτελούν μέχρι στιγμής την μοναδική ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος που έχει ξεκινήσει με το απόλυτο των νικών στις πρώτες έξι «στροφές» φέτος, με την μεγαλύτερη δοκιμασία να τους περιμένει το απόγευμα του Σαββάτου, στο «Στάμφορντ Μπριτζ», απέναντι στην 2η της βαθμολογίας Τσέλσι.

Σε περίπτωση που καταφέρει να φύγει με το «τρίποντο» από το Λονδίνο, η Λίβερπουλ θα γίνει η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει τα πρώτα επτά ματς της σε μια χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού καμία άλλη ομάδα δεν τα έχει καταφέρει στο παρελθόν!

Νιουκάστλ (1995/96), Μάντσεστερ Σίτι (2016/17), αλλά και η Τσέλσι δυο φορές (2005/06, 2009/10) είναι οι μοναδικές που έχουν ξεκινήσει με σερί νίκες, όλες τους όμως «σκόνταψαν» στην 7η αγωνιστική, κάτι που προσδοκά να μην… επαναλάβει και η Λίβερπουλ.

Με εξαίρεση πάντως τις «καρακάξες», τόσο οι «πολίτες» όσο και οι «μπλε» και στις δυο περιπτώσεις έφτασαν στον τίτλο του πρωταθλητή την εκάστοτε χρονιά, αυτό που επιθυμούν δηλαδή και οι «reds» απεγνωσμένα μετά από 28 χρόνια «ξηρασίας»…

Χρήστος Γραβιάς