Χωρίς Πάρκερ τη νέα σεζόν

Τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο Σαμ Αλαρντάις και σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο Σκοτ Πάρκερ! Ο μέσος της Γουέστ Χαμ εξακολουθεί να απασχολεί αρκετές ομάδες της Πρέμιερ, ωστόσο καμία δεν έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.



Χωρίς Πάρκερ τη νέα σεζόν

Από το τέλος της περασμένης σεζόν, ο 30χρονος διεθνής αποκάλυψε ότι δεν επιθυμεί να ακολουθήσει τους Λονδρέζους στην Τσάμπιονσιπ, αφού θέλει να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Σαμ Αλαρντάις μίλησε για τη νέα σεζόν, που αρχίζει το Σαββατοκύριακο, και για τα αγωνιστικά του πλάνα στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Σκοτ Πάρκερ.

«Η θέση του Πάρκερ είναι επισφαλής, αφού ανά πάσα στιγμή κάποιος μπορεί να καταθέσει πρόταση που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας και να παραχωρηθεί. Σε αυτή την περίπτωση και αν η ομάδα είναι από την Πρέμιερ, όπου θέλει να αγωνιστεί, θα φύγει», δήλωσε ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ και συμπλήρωσε ότι «θα ήταν λάθος να τον» υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο Πάρκερ αναμένεται να είναι στην βασική ενδεκάδα των «σφυριών» στο παιχνίδι κόντρα στην Κάρντιφ, την Κυριακή.