Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup.



Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-0 (Ημίχρονο)

Οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης λόγω των πολλών αλλαγών με τις οποίες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έδειξε ωστόσο να πατά καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, δημιουργώντας και την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα στο 17’ με μπαλιά του Φάμπρεγας που έβγαλε τον Μοράτα… φάτσα με το τέρμα. Το τσίμπημα του δεύτερου δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Μινιολέ.

Η Λίβερπουλ άρχισε να απειλεί από το ημίωρο και έπειτα και οι δύο πιο χηρές στιγμές της καταγράφηκαν στο 36ο και 39ο λεπτό. Στην πρώτη περίπτωση, το σουτ του Κεϊτά εξουδετερώθηκε από τον Καμπαγιέρο ενώ ο Αργεντινός τερματοφύλακας «έβγαλε» και την κεφαλιά του Μανέ τρία λεπτά αργότερα.

Για δύο πέναλτι σε χέρια του Φάμπρεγας (10’ & 35’)εντός περιοχής διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες της Λίβερπουλ, με τον Κέβιν Φρεντ να θεωρεί αμφότερες τις παρεμβάσεις, ακούσιες.

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Μάτιπ, Μορένο, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Κεϊτά, Σακίρι, Μανέ, Στάριτζ

Τσέλσι: Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Έμερσον, Σεσκ, Κόβατσιτς, Μπάρκλεϊ, Μόουζες, Μοράτα, Γουίλιαν

Ιωάννης Τζιουμακλής