Σχέδιο προσέγγισης Φάμπρεγας

Η Μπαρτσελόνα θέλει, ο Σεσκ Φάμπρεγας θέλει, τα λεφτά υπάρχουν, κι όμως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Νέος τρόπος πειθούς φαίνονται να είναι οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών των "μπλαουγκράνα" και η μάχη συνεχίζεται.



Σχέδιο προσέγγισης Φάμπρεγας

Την αρχή έκανε ο αρχηγός Τσαρλς Πουγιόλ που διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον μέσο της Άρσεναλ: "Ο Σεσκ είναι ο ιδανικός παίχτης για την ομάδα μας και θα ήταν εκπληκτικό να τον έχουμε μαζί μας τη νέα σεζόν. Του τα λέω και από κοντά όταν βρισκόμαστε με την Εθνική Ισπανίας πόσο ευπρόσδεκτος θα είναι από όλους στα αποδυτήρια. Μη ξεχνάμε ότι και οι οπαδοί θα τον ήθελαν πάρα πολύ γιατί είναι ένας γνήσιος Καταλανός".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ζεράρ Πικέ που έχει ζήσει μια ανάλογη εμπειρία: "Βρέθηκα σε μια παρόμοια κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήμουν οπαδός της Μπαρτσελόνα, ήθελα να επιστρέψω, τα κατάφερα και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και ο Σεσκ. Περνάω τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου εδώ και έτσι θα νιώθει και εκείνος. Του ταιριάζει πολύ αγωνιστικά η ομάδα. Δεν νομίζω να αντισταθεί. Αν έρθει, μαζί με την προσθήκη και του Βίγια, θα είμαστε πραγματικά οι απόλυτοι κυρίαρχοι".