Τέρι: «Βρήκε τα κουμπιά μας ο Βίλας-Μπόας»

Εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές μεθόδους του Αντρέ Βίλας – Μπόας αλλά και τον τρόπο προσέγγισης σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, δήλωσε ο Τζον Τέρι! Ο εμβληματικός αμυντικός των «μπλε» έπλεξε το εγκώμιο του νέου προπονητή του συλλόγου, τονίζοντας πως από την πρώτη μέρα έχει κάνει τέλεια δουλειά.



Τέρι: «Βρήκε τα κουμπιά μας ο Βίλας-Μπόας»
Μάλιστα, τα πέντε νικηφόρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας από τους Λονδρέζους, οι οποίοι δεν έχουν κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι όπως θα περίμεναν οι οπαδοί τους, είναι έμπρακτη απόδειξη της άμεσης υιοθέτησης της φιλοσοφίας του Βίλας – Μπόας από τους παίκτες. «Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει βρει τα κουμπιά μας. Γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να πάρει το 100% από όλους μας» είπε ο Τζον Τέρι και συμπλήρωσε: «Μας έχει κάνει όλους να ανυπομονούμε για τη συνέχεια και την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

Ο Άγγλος αμυντικός, κλήθηκε να τοποθετηθεί και για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους νέους του ποδοσφαιριστές ο πρώην προπονητής της Πόρτο: «Είναι ευθύς και άμεσος, αλλά καλύπτει όλα τα θέματα με τον καλύτερο τρόπο. Έχει μιλήσει με καθέναν από εμάς για να μας πει πώς ακριβώς θέλει να παίζουμε και να κινούμαστε και πιστεύω ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να κάνουμε όσα ακριβώς μας ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».