Τραυματίστηκε και βγήκε εκτός με φορείο μετά από ώρα ο Λουκ Σο! (Video)

Ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς και του αγώνα Αγγλία - Ισπανία για το UEFA Nations League είναι ο Λουκ Σο, ο οποίος συγκορύστηκε με τον Ντάνι Καρμπαχάλ και είχε άτσαλη πτώση στο χορτάρι, για να αποχωρήσει με φορείο και μετά από αρκετή ώρα στο έδαφος, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον σαστυσμένο κόσμο στο «Γουέμπλεϊ».



Τραυματίστηκε και βγήκε εκτός με φορείο μετά από ώρα ο Λουκ Σο! (Video)

Υπό το βλέμμα του προπονητή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος βρέθηκε στην εξέδρα μαζί με άλλους προπονητές των αγγλικών κατηγοριών, ο μπακ της Γιουνάιτεντ είχε μια σύγκρουση με τον μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης και μια άσχημη πτώση στο γρασίδι, που τον έφεραν ξαπλωμένο για αρκετή ώρα.

Δεν εξακριβώνεται το εάν έχει κανονικά τις αισθήσεις του, με τους τραυματιοφορείς να τον μετακινούν πολύ προσεκτικά και έχοντας βάλει πρώτα στο πρόσωπό του μια μάσκα οξυγόνου.

Μεγάλος άτυχος και... γενικά ο νεαρός ¶γγλος, που μετά τον τραυματισμό του πριν από χρόνια στην πρεμιέρα του στο Champions League ο οποίος του έκοψε όλη την φόρα, ενδεχομένως χρειαστεί να μείνει αρκετό διάστημα εκτός σε μια σεζόν που μέχρι τώρα θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό.

Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων, που αναμένονται άμεσα...

Δείτε τον σκληρό τρόπο με τον οποίο έπεσε στο χορτάρι ο Σο:

Γιώργος Σιάφας