Αγγλία - Ισπανία 1-2 (Ημίχρονο)

Αν και ξεκίνησε με γκολ, η εθνική Αγγλίας βρίσκεται πίσω στο σκορ απέναντι στην Ισπανία κατά το πρώτο ημίχρονο της πρεμιέρας της στο UEFA Nations League. Μπροστά 2-1 οι Ισπανοί, που αντέδρασαν ιδανικά στο γκολ και πήραν κεφάλι διαχειριζόμενοι σωστά την κατάσταση.



Αγγλία - Ισπανία 1-2 (Ημίχρονο)

Ο κόσμος στο «Γουέμπλεϊ» σηκώθηκε όρθιος για να αποθεώσει τον Χάρι Κέιν για το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ξανά σηκώθηκε στο 11' για να πανηγυρίσει το γκολ του Μάρκους Ράσφορντ από την ιδανική πάσα του Λουκ Σο στην πλάτη της άμυνας.

Τα «τρία λιοντάρια» ξεχάστηκαν και άφησαν κενό στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους, κάτι που οι Ισπανοί εκμεταλλεύτηκαν αμέσως για να ισοφαρίσουν με τον Σαούλ δύο λεπτά αργότερα. Το παιχνίδι είχε πάρα πολύ ρυθμό, για να έρθει ένα στημένο και ακόμη ένα λάθος της αγγλικής άμυνας -συγκεκριμένα του οπισθοχωρημένου Κέιν- για να ακολουθήσει πολύ σωστά την φάση ο Ροντρίγο και με πλασέ σε πρώτο χρόνο να ανατρέψει τα δεδομένα (2-1).

Αργότερα ο Ράσφορντ έφτασε κοντά στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά αυτή τη φορά ο συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίδ Ντε Χέα, του είπε όχι με μοναδική απόκρουση με το ένα χέρι κοντινή κεφαλιά.

Γιώργος Σιάφας