Συνεχή βελτίωση παρά την σπουδαία νίκη ζήτησε ο Γκιγκς

Ικανοποιημένος μεν από την εμφάνιση των παικτών της Ουαλίας και τη νίκη που πέτυχαν κόντρα στην Ιρλανδία εμφανίστηκε ο Ράιαν Γκιγκς, χωρίς πάντως να αφήσει περιθώρια για... χαλάρωση ενόψει της συνέχειας...  



Συνεχή βελτίωση παρά την σπουδαία νίκη ζήτησε ο Γκιγκς

Oι Ουαλοί ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο τις υπχορεώσεις τους στο νεοσύστατο UEFA Nations League, νικώντας την Ιρλανδία με σκορ 4-1, με τον προπονητή τους όμως, Ράιαν Γκιγκς, να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να δώσει το σύνθημα για ανάλογη, αν όχι και καλύτερη, συνέχεια:

«Οι παίκτες ήταν απίστευτοι, πέτυχαν μερικά εξαιρετικά γκολ και απέδωσαν τρομερό ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Τα κακά νέα ότι πρέπει να διατηρηθούμε σε αυτά τα υψηλά επίπεδα.

Είναι τόσο απλό, όταν ρίχνεις τις απαιτήσεις σουκαι  επιτρέπεις στον εαυτό σου να υποχωρήσει. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε μέσα στις επόμενες μέρες», τα όσα δήλωσε με τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης ο Ουαλός πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χρήστος Γραβιάς