Η κόντρα της Τότεναμ με την Ίντερ, ο Μπέιλ και ο... Ρονάλντο! (vids)

Η Τότεναμ συμπεριλήφθηκε σε ένα τρομερά ζόρικο όμιλο για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Αϊντχόφεν, ωστόσο, οι συναντήσεις με τους «νερατζούρι» ξυπνούν τις μνήμες από το 2010 και το τρομερό γεγονός για τον Μπέιλ που... έπαθε ακριβώς το ίδιο με τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο!  



Η κόντρα της Τότεναμ με την Ίντερ, ο Μπέιλ και ο... Ρονάλντο! (vids)

Οι κούρσες του Γκάρεθ Μπέιλ στα ματς των «σπιρουνιών» με τους «νερατζούρι» πριν από οχτώ χρόνια, στις πρώτες συναντήσεις των δύο συλλόγων στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων, έχουν μείνει αξέχαστες.

Ο Ουαλός σούπερ σταρ που πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε προκαλέσει... σεισμό με τις εμφανίσεις του κόντρα στους Μιλανέζους, έχοντας μάλιστα σκοράρει τρεις φορές στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, όπου, όμως, η Τότεναμ ηττήθηκε 4-3.

Αυτό, έκανε τον Μπέιλ, τον πρώτο ποδοσφαιριστή μετά το «φαινόμενο», τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, που σκοράρει τρεις φορές σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και παρ' όλα αυτά η ομάδα του γνωρίζει την ήττα!

Ήταν τον Απρίλη του 2003, σε ματς της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ρονάλντο να εξασφαλίζει για τη «βασίλισσα» την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά εκείνη τη σεζόν.

Κώστας Ζάλιαρης