Δεν συνέρχεται με τίποτα η ΚΠΡ...

Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, η ΚΠΡ έχει παραμείνει δίχως βαθμό μετά και τη νέα βαριά ήττα με σκορ 3-0 εντός έδρας από τη Μπρίστολ Σίτι, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει ήδη οι αποδοκιμασίες και τα λαϊκά δικαστήρια στο «Λόφτους Ρόουντ».  



Δεν συνέρχεται με τίποτα η ΚΠΡ...

Οι Ρέιντζερς, λίγες μέρες μετά το ντροπιαστικό 7-1 από τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς», έμειναν να κοιτάζουν τη Μπρίστολ Σίτι να φτάνει με άνεση στο τελικό 3-0 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Στιβ ΜακΚλάρεν επιμένει πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση στην άκρη του πάγκου των Ρέιντζερς, αν και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είδε ο κόσμος με σκυμμένο το κεφάλι, το βράδυ της Τρίτης.

Η Μπρίστολ Σίτι, από την πλευρά της, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για φέτος, με γκολ των Τέιλορ (41’) και Βάιμαν (50’, 90’).

Η Λιντς παρέμεινε αήττητη, αν και πέρασε δύσκολο βράδυ απέναντι στη Σουόνσι στο «Liberty Stadium». Το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, όμως είχε απαντήσεις και κατάφερε να φύγει από την Ουαλία με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αναρριχήθηκαν οι «κύκνοι», που επίσης κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους.

Για πρώτη φορά χαμογέλασε πλατιά η Χαλ στη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού γεύτηκε τη χαρά της νίκης με το 3-2 στην έδρα της Ρόδεραμ. Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο φινάλε και ν’ αποσπάσουν τον βαθμό, αλλά η κεφαλιά του Αζάγι από θέση βολής έφυγε άουτ...

Πέρασαν 10 ματς για να πάρει θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό της η Ντέρμπι Κάουντι, όμως, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε να φτάσει στο 2-0 επί της Ίπσουϊτς. Δύο εκπληκτικά γκολ διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τον Τζο Λέντλεϊ να σκοράρει από απόσταση και τον Τομ Λόρενς (που πέρυσι αγωνιζόταν δανεικός στην Ίπσουϊτς) να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με όμορφη εκτέλεση φάουλ.

Κώστας Ζάλιαρης