Ευκαιρία να αυξήσει τα… θύματα του ο Λουκάκου
Οι περισσότερες ομάδες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ έχουν νιώσει την εκτελεστική δεινότητα του Ρομέλου Λουκάκου. Όχι όμως και η Μπράιτον, η οποία είναι από τις ελάχιστες που έχουν κρατήσει «άσφαιρο» τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σήμερα, λοιπόν, ο Βέλγος έχει μια καλή ευκαιρία να μεγαλώσει τη λίστα με τα «θύματά» του και να πλησιάσει στο… απόλυτο!
Η Μπράιτον είναι η μία από τις τρεις ομάδες που δεν έχει δεχτεί γκολ από τον διεθνή σέντερ φορ, μαζί με τις Κάρντιφ και Γουλβς. Σε αυτό το επίτευγμα σαφώς συνυπολογίζουμε και τις περιόδους που αγωνίστηκε στις Τσέλσι, Γουέστ Μπρομ και Έβερτον.
Μόλις τρεις ομάδες έχουν ξεφύγει στον Λουκάκου και σίγουρα, γνωρίζοντας όλοι την τρομερή δίψα του για γκολ, σήμερα θα παλέψει πολύ για να τα καταφέρει!