Με τα γκολ στη League One, με τους γηπεδούχους στη League Two

Ιδανική πρεμιέρα για τη στήλη την προηγούμενη εβδoμάδα, καθώς όλες οι επιλογές ήταν επιτυχημένες. Τα Πρωταθλήματα που μας απασχολούν, βρίσκονται στο ξεκίνημα τους και η τακτική της σύνεσης και της εγκράτειας είναι επιβεβλημένη. Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμα και έχουν σκαμπανεβάσματα με ότι αυτό συνεπάγεται. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές που προκύπτουν.



Με τα γκολ στη League One, με τους γηπεδούχους στη League Two

Στο Στάδιο Πιρέλι του Μπέρτον θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της League One μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Ντονκάστερ. Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα των δύο ομάδων, με την Μπέρτον να έχει ξεκινήσει με 2/2 ήττες και την Ντονκάστερ με 2/2 νίκες. Το κοινό σημείο και των δύο είναι πως τα παιχνίδια τους είχαν αρκετά γκολ, συμπεριλαμβανομένου και του μεσοβδόμαδου για το Λιγκ Καπ. Ο ΟΠΑΠ μας προσφέρει το όβερ 2,5 γκολ στο 1,95.

Για την Τσάμπιονσιπ μεταφερόμαστε στον αγώνα Γούιγκαν-Νότιγχαμ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν δυνατοί επιθετικά αλλά με αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Στα δύο ματς Πρωτάθληματος νίκησαν με 3-2 τη Σέφιλντ Γουένσντει και έχασαν με 3-1 από τη Ρόδεραμ. Μεσοβδόμαδα για το Λίγκ Καπ, ηττήθηκαν από την Άστον Βίλα με 3-2. Η Νότιγχαμ έχει σαφώς πιο ¨ελεγχόμενα¨ σκορ, έχοντας σκοράρει και στα τρία ματς Πρωταθλήματος που έχει δώσει μέχρι τώρα. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται από τον ΟΠΑΠ στο 1,70.

Στη League Two, η Μάνσφιλντ υποδέχεται την Κόλτσεστερ. Η γηπεδούχος δείνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο επιθετικό κομμάτι. Στα τρία πρώτα παιχνίδια(δύο Πρωταθλήματος και ένα Λιγκ Καπ) έχει πετύχει ήδη έντεκα γκολ. Η Κόλτσεστερ είναι ισορροπημένη στο ξεκίνημα με μία νίκη και μια ισοπαλία. Την Τρίτη για το Λιγκ Καπ έδειξε κάποια αμυντικά προβλήματα, χάνοντας στο Τσέλντεναμ στην παράταση με 3-2 (2-2 στο 90λεπτο). Η Μάνσφιλντ δείχνει αυτή τη στιγμή πιο έτοιμη και με περισσότερες λύσεις από την Κόλτσεστερ. Η νίκη των γηπεδούχων στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ προσφέρεται στο 1,90.

Για την ίδια διοργάνωση η Έξετερ υποδέχεται την Νιούπορτ. Εδώ τα αποτελέσματα της γηπεδούχου δείχνουν ξεκάθαρα πως η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Από τις 12/07 μέχρι σήμερα έχει δώσει επτά αγώνες(4 φιλικά και 3 επίσημα) και έχει σημειώσει 7 νίκες! Η Νιούπορτ από την άλλη, ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας στο Μάνσφιλντ με δύο νίκες αλλά παραδοσιακά στα εκτός έδρας παιχνίδια χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Η νίκη της αήττητης Έξετερ προσφέρεται από τον ΟΠΑΠ στο 1,90.

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

 

Μπέρτον-Ντονκάστερ όβερ 2,5 1,95

Γουίγκαν-Νότιγχαμ γκολ/γκολ 1,70

Μάνσφιλντ-Κόλτσεστερ 1 1,90

Έξετερ-Νιούπορτ 1 1,90

 

Νίκος Κεραμύδας