Τα... κολλούσε ο Ριτσάρλισον, του την... έσπαγε ο Ρούμπεν Νέβες!

Με μια ματσάρα και δύο μεγάλους πρωταγωνιστές έκλεισε το πρώτο αγωνιστικό Σάββατο της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, με την Έβερτον να κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξεκινήσει με το δεξί, αλλά την Γουλβς να της κάνει... σπάσιμο με τον μεγάλο της σταρ. Ενώ, λοιπόν, ο πανάκριβος Ριτσάρλισον σκόραρε με 2/2 σουτ, από την άλλη ο Ρούμπεν Νέβες πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης και δημιούργησε το επόμενο της ομάδας του για να συμβάλει τα μάλλα στην διαμόρφωση του τελικού 2-2.



Τα... κολλούσε ο Ριτσάρλισον, του την... έσπαγε ο Ρούμπεν Νέβες!

Το ροκ στο «Μολινό» ξεκίνησε με το «καλημέρα», με τον κόσμο που έχει ήδη σπάσει τα ρεκόρ στα διαρκείας να γεμίζει την εξέδρα για την επιστροφή των «λύκων» στην μεγάλη κατηγορία και να ενθαρρύνει την ομάδα από νωρίς για μια πολύ καλή σεζόν, αντάξια των μεταγραφών που έκανε το φετινό καλοκαίρι.

Τα πυροτεχνήματα στην αρχή, αλλά και οι ιαχές στην εξέδρα ξεχάστηκαν αμέσως, όταν ο Ριτσάρλισον των 50 εκατομμυρίων λιρών έβαλε λίγο μετά το δεκάλεπτο μπροστά τους φιλοξενούμενους, για να κάνει από νωρίς μια συμπαθητική προσπάθεια για να «επιστρέψει» τα λεφτά που έδωσε η διοίκηση για να τον αποκτήσει από την Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να επιστρέψουν και σε αυτό τους βοήθησε απίστευτα η αυστηρή αποβολή του Φιλ Γιαγκέλκα, ο οποίος μάρκαρε τον Ντιέγκο Ζότα και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, προκαλώντας και την φάση της ισοφάρισης. Κι αυτό γιατί ο Ρούμπεν Νέβες έχει αποδείξει το πόσο καλά πόδια έχει, και το έκανε ήτοι μία φορά με τρομερή απευθείας εκτέλεση.

Το ματς δεν πρόλαβε να αλλάξει με το 1-1 να έρχεται λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά το δεύτερο ήταν αρκετά διαφορετικό. Επωφελούμενη της αριθμητικής της υπεροχής, η Γουλβς επεδίωξε να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο βρέθηκε και πάλι να κυνηγάει, με τον Ριτσάρλισον να είναι εύστοχος και στο δεύτερο σουτ που δοκίμασε, νικώντας τον Ρούι Πατρίτσιο με πολύ όμορφο πλασέ. Τελικά την λύση έδωσε και πάλι ο Ρούμπεν Νέβες, ή τουλάχιστον κατά το ήμισυ, μιας και ήταν αυτός που τροφοδότησε τον Ραούλ Χιμένεθ, που (επίσης) στο ντεμπούτο του πήρε την εναέρια μονομαχία και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο τελευταία λεπτά η Γουλβς ξανά πίεσε για το τρίποντο, ωστόσο η μαζική και οργανωμένη άμυνα της Έβερτον κράτησε τον βαθμό.

Γιώργος Σιάφας