Ανακοίνωσε και Κόβασιτς η Τσέλσι
Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα, με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ για έναν χρόνο είναι ο Ματέο Κόβασιτς. Ολοκληρώθηκαν οι προσθήκες στο «Στάμφορντ Μπριτζ», πιθανές οι αποχωρήσεις των Μπακαγιόκο και Ντρινκγουότερ.

Ο Κροάτης χαφ μετακόμισε από τη Μαδρίτη στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κουρτουά στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Η διάρκεια της συνεργασίας του με τους «μπλε» θα έχει έναν χρόνο, ως δανεικός, ενώ, δεν φαίνεται να έχει εξασφαλιστεί από την αγγλική ομάδα οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.
«Ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του Σάρι ο Κόβασιτς» ανέφερε ο Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, τεχνικός διευθυντής και βοηθός του Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι, για τον παίκτη που σημείωσε και πέντε συμμετοχές στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Όσον αφορά τις προσθήκες στο «μπλε» ρόστερ, μετά τους Κέπα και Κόβασιτς φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί, ενώ, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά στους Ντρινκγουότερ, Μπακαγιόκο, Μπατσουαγί και Λόφτους – Τσικ.
Κώστας Ζάλιαρης