Στάριτζ: «Η Λίβερπουλ είναι σαν να έχω σχέση στα τελειώματα»

Με μια παρομοίωση μίλησε για την κατάστασή του στην Λίβερπουλ ο Ντάνιελ Στάριτζ, που παραλλήλισε τους «κόκκινους» με μια κοπέλα με την οποία είναι μαζί, νοιώθει πως έχει τελειώσει αλλά δεν θέλει να απαγκυστρωθεί.



Στάριτζ: «Η Λίβερπουλ είναι σαν να έχω σχέση στα τελειώματα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον προπονητή, ή το προσωπικό. Μου αρέσει εδώ. Μου αρέσουν οι παίκτες, αλλά κάποιες φορές πρέπει να κάνεις κάτι και για σένα. Είναι το ίδιο, δεν ξέρω, εάν είσαι πολύ καιρό με μια γυναίκα και είσαι σε φάση, “Φίλε, νοιώθω ότι πλέον δεν λειτουργεί”. Αλλά μετά φεύγεις και είσαι πάλι, “Εγώ και η σχέση με την κοπέλα μου ήταν μια ωραία περίοδος για σένα. Ίσως μπορώ ακόμη να επιστρέψω”. Είναι κάπως έτσι.

Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να φεύγει, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Απολαμβάνω το πως είμαι τώρα και όλα είναι θετικά γύρω μου, δεν υπάρχουν παράπονα από εμένα. Όταν πήγα στην Γουέστ Μπρομ έμαθα πράγματα κι εκεί. Μαθαίνεις πράγματα για το ποδόσφαιρο. Μαθαίνεις πράγματα για σένα. Πρέπει να εξετάσεις την κατάσταση απ’ έξω και να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Ήταν μια καλή εμπειρία για μένα».

Γιώργος Σιάφας