Πρώτη επαφή της Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ!

Την πρώτη της κίνηση για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ από την Λέστερ έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις «αλεπούδες» να ετοιμάζονται να θέσουν μεγάλους οικονομικούς όρους για να παραχωρήσουν τον Άγγλο διεθνή στόπερ.



Πρώτη επαφή της Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ!

Οι εμφανίσεις (και τα γκολ) του Μαγκουάιρ στο Μουντιάλ της Ρωσίας τράβηξαν ακόμη περισσότερο την προσοχή των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι είναι γνωστό πως θέλουν/πρέπει να βελτιώσουν την άμυνά τους και πλέον δείχνουν έτοιμοι να διαπραγματευτούν με τους πριν από τρεις σεζόν πρωταθλητές Αγγλίας.

Ωστόσο οι τελευταίοι από την πλευρά τους λέγεται πως δεν θέλουν να χάσουν ακόμη μία σημαντική μονάδα του ρόστερ τους, με την συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, να έχει οριστικοποιήσει την απόκτηση του Ρίγιαντ Μάχρεζ εδώ και αρκετές ημέρες. Λέγεται επίσης πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να πιέσει για την μεταγραφή, όπως είχε κάνει ο πρώην συμπαίκτης του, και θα καθίσει στην... άκρη περιμένοντας κάποια εξέλιξη.

Πώς μπορεί να έρθει αυτή; Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταθέσει ένα ποσό της τάξης των 70 εκατομμυρίων λιρών! Ή τουλάχιστον να διαπραγματευτεί από αυτές τις βάσεις...

Γιώργος Σιάφας