Το ντεμί βολέ του Παβάρ αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ (Video)

Το ντεμί βολέ του Μπενζαμίν Παβάρ της εθνικής Γαλλίας στο παιχνίδι απέναντι σε αυτήν της Αργεντινής ψηφίστηκε ως το καλύτερο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.



Το ντεμί βολέ του Παβάρ αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ (Video)

Ο νεαρός Γάλλος κλήθηκε να βγάλει ασπροπρόσωπο τον Ντιντιέ Ντεσάν που του εμπιστεύτηκε το δεξί άκρο της άμυνας των «μπλε» και ο πρώτος το έκανε πράξη τόσο με τις πολύ θετικές εμφανίσεις του όσο και με το τρομερό γκολ που πέτυχε απέναντι στους Αργεντινούς, δίνοντας ώθηση για την επικράτηση στο πρώτο νοκ-άουτ του τουρνουά και στον δρόμο για την κατάκτησή του.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του Μουντιάλ και ενώ ο ίδιος λογικά δεν θα μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό που κατάφερε μαζί με τους συμπαίκτες του, το... συστημένο σουτ του στο δεξί παράθυρο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ήταν και αυτό που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους για το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης, με τον ίδιο να γράφει στο Twitter (για να επιβεβαιώσει και τα παραπάνω): «Είμαι περήφανος, είναι τιμή μου, αλλά και λίγο δύσκολο για να το πιστέψω. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας».

Θυμηθείτε το γκολ και απολαύστε το:

Γιώργος Σιάφας