Με επτά απουσίες στην πρεμιέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χωρίς επτά παίκτες της θα αγωνιστεί στο εναρκτήριο ματς της Πρέμιερ Λιγκ για τη νέα χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο.



Με επτά απουσίες στην πρεμιέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» που βρίσκονται στο ρόστερ της Αγγλίας, της Γαλλίας και του Βελγίου (που έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής στο φετινό Μουντιάλ) θα έχουν έξτρα μέρες ξεκούρασης, ώστε να αποφορτιστούν και να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν.

«Η πλειοψηφία των μεγάλων ομάδων θα έχει απουσίες παικτών γιατί δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με όσους έπαιζαν μέχρι τέλους στο Μουντιάλ. Πρόκειται να έχουν τρεις εβδομάδες ξεκούρασης, το μίνιμουμ δηλαδή για να ξεκουραστούν σωματικά και πνευματικά, για να μπορέσουν μετά να επιστρέψουν στην ποδοσφαιρική δράση», τα λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο στην «Russia Today».

Στο εναρκτήριο ματς της νέας σεζόν, κόντρα στη Λέστερ στις 10 Αυγούστου, ο Πορτογάλος τεχνικός θα στερηθεί λογικά τους Πογκμπά, Λουκάκου, Φελαϊνί, Τζόουνς, Λίνγκαρντ, Γιάνγκ και Ράσφορντ. Παρόμοιες απουσίες βέβαια αναμένεται να έχουν και άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, δεδομένου ότι η εθνική Αγγλίας έφτασε να παίζει στο Μουντιάλ μέχρι τις 14/7, αλλά και απ’ το γεγονός ότι Βέλγιο και Γαλλία διαθέτουν αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στα αγγλικά γήπεδα…

Χρήστος Γραβιάς