Bolshoi Bets: Προβάδισμα για Γαλλία

Η ώρα του μεγάλου τελικού και ταυτόχρονα της λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε. Στο στάδιο της Μόσχας η Γαλλία θα αναμετρηθεί με την Κροατία για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας του κόσμου.



Bolshoi Bets: Προβάδισμα για Γαλλία

Οι δύο διεκδικήτριες είναι κατά κοινή ομολογία οι πιο σταθερές και πιο συγκεντρωμένες  του τουρνουά. Υπήρξαν αγώνες που εντυπωσίασαν, άλλοι που απλά έκαναν τα απολύτως απαραίτητα για να κερδίσουν και κάποιοι που χρειάστηκε να ανατρέψουν το σκορ για να φτάσουν ως εδώ. Με λίγα λόγια έκαναν ότι χρειάστηκε, όποτε χρειάστηκε(με την απαραίτητη συνοδεία τύχης που χρειάζεται πάντα) σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι ¨Πετεινοί¨ είναι το φαβορί του τελικού. Είτε συνολικά ως ομάδα, είτε ατομικά ως παίκτες, είτε ως βάρος φανέλας, έχουν προβάδισμα έναντι των Κροατών. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως η ¨Χραβτσκα¨ είναι χαμένη από χέρι. Η επιμονή, η ποιότητα και η πίστη που έχουν δείξει τους δίνει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούν. Ένα στοιχείο που λογικά θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι η κούραση. Η Κροατία είχε μία ημέρα λιγότερη ξεκούρασης, αφού αγωνίστηκε Τετάρτη και έπαιξε μισή ώρα επιπλέον.

Βάζοντας όλα τα παραπάνω στη στοιχηματική ζυγαριά, η κατάκτηση της κορυφής από τους Γάλλους έχει περισσότερες πιθανότητες. Η απόδοση νίκης τους στον ΟΠΑΠ είναι στο 1,80. Εναλλακτικά το εύρος 2 έως 3 γκολ στο 1,67, μπορεί να καλύψει περισσότερα αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Γαλλία-Κροατία   1       1,80

Νίκος Κεραμύδας