LIVE: Βέλγιο - Αγγλία 2-0 (τελικό)

Με ήττα (2-0) αποχαιρετά τη Ρωσία η εθνική ομάδα της Αγγλίας, αφού δεν κατάφερε να κοντράρει τους Βέλγους στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Το england365.gr μετέφερε Live την εξέλιξη του παιχνιδιού που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη.



LIVE: Βέλγιο - Αγγλία 2-0 (τελικό)

90' + 3' Τέλος στον μικρό τελικό. Νίκη με σκορ 2-0 για τους Βέλγους και κατάληψη της καλύτερης θέσης στην ιστορία τους, αφού τερματίζουν 3οι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Με ήττα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της η Αγγλία, που πάλεψε μονάχα στο δεύτερο ημίχρονο...

84' Ο Ντέλε Άλι παίρνει τη θέση του Λόφτους Τσικ

82' ΓΚΟΛ για το Βέλγιο, 2-0 και τέλος ο μικρός τελικός... Ο Αζάρ σκοράρει από κοντά αφού τον έχει χάσει ο Τζόουνς...

80' ΜΑΓΙΚΗ αντεπίθεση από τους Βέλγους που ολοκληρώνεται με τρομερό σουτ του Μενιέ και απίστευτη επέμβαση από τον Πίκφορντ!

76' Πολύ κακό σουτ του Μέρτενς από το ύψος της περιοχής με το δεξί, τελειώνοντας με άσχημο τρόπο μια αντεπίθεση του Βελγίου.

74' Κεφαλιά του Μαγκουάιρ, άουτ!

73' Κεφαλιά από τον Ντάιερ έπειτα από γύρισμα του Λίνγκαρντ, άουτ η μπάλα

70' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Αγγλία! Ο Ντάιερ παίζει ωραία το 1-2 με τον Ράσφορντ, βγαίνει φάτσα με τον Κουρτουά, τσιμπάει τη μπάλα και προτού αυτή καταλήξει στα δίχτυα, ο Αλντερβάιρελντ πέφτει και τη διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή!

\69' Ο Ντάιερ κάνει χαμηλό σουτ, ο Κουρτουά εύκολα πέφτει στη δεξιά του γωνία και μαζεύει.

66' Ο Κέιν πάλι δεν πιάνει όπως ήθελε το μονοκόματο σουτ από εκτέλεση κόρνερ!

60' Έξω ο Λουκάκου, μέσα ο Μέρτενς για το Βέλγιο

56' Ο Ντε Μπρόινε βρίσκει τον Λουκάκου με κάθετη μπαλιά, ξανά λάθος κοντρόλ από τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ που χάνει την ευκαιρία απέναντι από τον Πίκφορντ.

54' Ο Κέιν λίγο έλειψε να βρεθεί στην πορεία της μπαλιάς από τον Λίνγκαρντ, όμως χάνεται η ευκαιρία!

Οι Ράσφορντ και Λίνγκαρντ έχουν πάρει τη θέση των Ρόους και Στέρλινγκ για την Αγγλία. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

45' + 2' Τέλος ημιχρόνου, πίσω στο σκορ με 1-0 οι Άγγλοι στον μικρό τελικό με τους Βέλγους. 

45' + 1' Ο Στόουνς μαρκάρει σωστά τον Λουκάκου στην περιοχή και κοντράρει το σουτ του επιθετικού της Γιουνάιτεντ. Δεν αφήνει το κόρνερ ο ρέφερι.

39' Ο Βερμάελεν στη θέση του τραυματία Σαντλί για το Βέλγιο

37' Μυικό πρόβλημα για τον Σαντλί και τέλος ο μικρός τελικός για εκείνον...

35' Πολύ καλή στιγμή για τους Βέλγους με τον Αλντερβάιρελντ έπειτα από κακό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και γυριστό του διεθνή αμυντικού που έφυγε πάνω απ' τα δοκάρια.

30' Σουτ του Τιέλεμανς, ο Στόουνς πέφτει μπροστά του και κοντράρει

24' Πρώτη σωστή ενέργεια του Στέρλινγκ που κατεβάζει μπροστά από τον Αλντερβάιρελντ και στρώσιμο στον Κέιν, που όμως κάνει κακό σουτ και δεν τελειώνει σωστά τη μεγαλύτερη φάση της Αγγλίας στο ματς μέχρι αυτή τη στιγμή

20' Κεφαλιά του Μαγκουάιρ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, εύκολα ο Κουρτουά

17' Ο Ντε Μπρόινε έξυπνη κάθετη πάσα στον Λουκάκου, ο φορ του Βελγίου ανοίγει το κοντρόλ και ο Πίκφορντ μαζεύει τη μπάλα

15' Καλή κεφαλιά του Λόφτους Τσικ, ο Κουρτουά μπλόκαρε

14' Αδύναμο δεξί σουτ από τον Ντελφ, εύκολα ο Κουρτουά

12' Απο το πουθενά ευκαιρία για τους Βέλγους, με τον Ντε Μπρόινε να κάνει κακό σουτ από πλάγια θέση, όμως η μπάλα κόντραρε και μπέρδεψε τον Πίκφορντ, που όμως έδιωξε με το ένα χέρι!

4' ΓΚΟΛ για το Βέλγιο... Ο Σαντλί κάνει το γέμισμα από αριστερά, ο Μενιέ φεύγει με διαγώνια κίνηση μέσα στην περιοχή, όλη η αγγλική άμυνα κοιμάται και ο Βέλγος με προβολή μπροστά από τον Ρόους άνοιξε το σκορ.

1' Σέντρα στο ματς

Με Ρόους, Ντάιερ, Τζόουνς, Ντελφ και Λόφτους Τσικ η 11άδα των Άγγλων, αφού ο Σάουθγκεϊτ τελικά έκανε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα υπόλοιπα ματς της νοκ-άουτ φάσης.

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Μενιέ, Τιέλεμανς, Βίτσελ, Σαντλί, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου, Αζάρ

Στον πάγκο: Βερμάελεν, Φελαϊνί, Καράσκο, Μινιολέ, Καστέλς, Μέρτενς, Θ.Αζάρ, Γιανουζάι, Ντεμπελέ, Μπογιάτα, Μπατσουαγί, Ντεντόνκερ

Αγγλία: Πίκφορντ, Ρόους, Ντάιερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Κέιν, Στέρλινγκ, Τρίπιερ, Τζόουνς, Ντελφ, Λόφτους Τσικ

Στον πάγκο: Γουόκερ, Λίνγκαρντ, Χέντερσον, Βάρντι, Μπάτλαντ, Γουέλμπεκ, Κέιχιλ, Γιάνγκ, Ράσφορντ, Ντέλε Άλι, Αλεξάντερ Άρνολντ, Πόουπ