Κίνητρο η 3η θέση

Θέληση για τη νίκη και την κατάληψη της 3ης θέσης! Αυτό το συναίσθημα επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας, παρά την απώλεια της συμμετοχής στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ! Κόντρα στο Βέλγιο, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα επιδιώξουν το δεύτερο καλύτερο πλασάρισμα της ιστορίας τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο (14/7, 17:00).  



Κίνητρο η 3η θέση

Ο κόουτς των «τριών λιονταριών» παραδέχτηκε ότι υπάρχει απογοήτευση για την ήττα από την Κροατία, όμως ταυτόχρονα οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την σκληρή δουλειά, επιδεικνύοντας τρομερή θέληση για τη… ρεβάνς ενάντια στους Βέλγους και τη νίκη στον μικρό τελικό!

Ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα δύσκολα θα δούμε, με τον κόουτς να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών του. Ο μοναδικός αμφίβολος είναι ο Τρίπιερ, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος στον ημιτελικό με τη «χρβάτσκα».

Ανάμεσα στις πρώτες σκέψεις του, επίσης, είναι να δώσει ανάσες στους Γούοκερ, Χέντερσον και Γιανγκ, όμως ακόμη τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Μπογιατά, Μουνιέ, Φελαϊνί, Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Μέρτενς, Μπατσουαγί, Καράσκο

Αγγλία: Πίκφορντ, Τζόουνς, Κέιχιλ, Μαγκουάιρ, Ρόουζ, Γιανγκ, Ντάιερ, Ντελφ, Ντέλε Άλι, Λίνγκαρντ, Κέιν