Bolshoi Bets: Αξία στη νίκη του Βελγίου

Η Κροατία ήταν η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου χρονικά ημιτελικού. Το παιχνίδι δεν μας καθήλωσε με το θέαμα του, ωστόσο η εξέλιξη και η εναλλαγή του σκορ ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Καλύτερο ξεκίνημα για την Αγγλία δεν μπορούσε να υπάρξει, όμως αποδείχτηκε πως δεν ήταν αρκετό. 



Bolshoi Bets: Αξία στη νίκη του Βελγίου

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τείνει να γίνει κανόνας πως όταν δεν ¨κλειδώνεις¨ το προβάδισμα και την αρχική υπεροχή σου, θα το πληρώσεις. Και οι Άγγλοι το πλήρωσαν ακριβά λίγο πριν το τέλος της παράτασης. Η στήλη δικαιώθηκε πλήρως με τη βασική επιλογή της ισοπαλίας όσο και με το εύρος των 2 έως 3 γκολ.

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο μικρός τελικός που διεξάγεται σήμερα είναι η μεγαλύτερη υπενθύμιση και λειτουργεί ως άτυπη τελετή αποχαιρετισμού. Σε αυτόν θα αγωνιστούν Βέλγιο και Αγγλία με έπαθλο την τρίτη θέση και την αναπτέρωση του τσακισμένου ηθικού που σίγουρα θα έχουν. Τα πολλά λόγια πλέον είναι περιττά. Ο τελικός της παρηγοριάς είναι ξεκάθαρα θέμα ψυχολογίας και λιγότερο καλύτερης ομάδας. Βέβαια και στους δύο τομείς οι ¨κόκκινοι διάβολοι¨ υπερέχουν. Επίσης, είχαν μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης, σωματικής και ψυχολογικής. Απουσίες δεν υπάρχουν για τους δύο προπονητές και δεν προβλέπεται να γίνουν πολλές αλλαγές. Η απόδοση νίκης για το Βέλγιο στον ΟΠΑΠ είναι στο 2,00 και είναι άκρως ικανοποιητική.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Βέλγιο-Αγγλία 1 2,00

Νίκος Κεραμύδας