«Αιχμές» Αζάρ για Γαλλία και Ντεσάν

Περήφανος για την προσπάθεια της εθνικής του ομάδας απέναντι στη Γαλλία εμφανίστηκε ο Εντέν Αζάρ, πετώντας παράλληλα… «καρφιά» για τον τρόπο με τον οποίο ο Ντιντιέ Ντεσάν και η γαλλική ομάδα χειρίστηκαν τον χθεσινό ημιτελικό…



«Αιχμές» Αζάρ για Γαλλία και Ντεσάν

Παρά την πίκρα για την ήττα, ο άσος της Τσέλσι μάλιστα δεν φαίνεται να… απαρνείται το αγωνιστικό στυλ και την φιλοσοφία της ομάδας του, «καυτηριάζοντας» αντιθέτως το πιο αμυντικογενές πλάνο των «τρικολόρ».

«Προτιμώ να χάνω με το Βέλγιο παρά να νικάω με αυτή τη Γαλλία. Παίξαμε καλύτερα, πιο όμορφα, στο στυλ που μου αρέσει να παίζω. Είναι δικαίωμα τους να παίζουν έτσι, απλώς εμένα δεν μου αρέσουν.

Το μόνο ‘μελανό’ σημείο μας ήταν το γκολ από στημένη φάση. Ξέρουμε όμως τη Γαλλία του Ντεσάν, το περιμέναμε αυτό. Παίζαμε κόντρα σε μια δυνατότερη ομάδα, μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, αξίζαμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι, έστω και αν περιμέναμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που αμυνόταν καλά και έπαιζε πολύ στις αντεπιθέσεις», ήταν τα λόγια του λίγο μετά τον αποκλεισμό της εθνικής του ομάδας από την Γαλλία (1-0).