Βolshoi Bets: Άκρως ισορροπημένο το Κροατία-Αγγλία

Η Γαλλία είναι η πρώτη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Βέλγιο προσπάθησε αρκετά, είχε την κατοχή της μπάλας περισσότερο, δημιούργησε ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.  



Βolshoi Bets: Άκρως ισορροπημένο το Κροατία-Αγγλία

Οι «πετεινοί» πέτυχαν το γκολ με τη κεφαλιά του Ουμτιτί, άντεξαν στην πίεση των κόκκινων διαβόλων¨ και είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν το δεύτερο Παγκόσμιο στέμμα της ιστορίας τους, στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Η αστοχία των δύο ομάδων οδήγησε την στήλη σε πλήρη αποτυχία τόσο στην επιλογή του όβερ όσο και στο τελικό νικητή. Πάμε να δούμε το σημερινό ημιτελικό.

Στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας θα διεξαχθεί το Κροατία-Αγγλία(21:00). Οι Κροάτες έχουν παρουσιάσει ένα πολύ δεμένο σύνολο με ποιότητα σε όλες γραμμές. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των ομίλων δεν είχαν ανάλογη συνέχεια, κάτι λογικό αφού η κρισιμότητα των νοκ-αουτ παιχνιδιών φέρνει άγχος και πίεση. Για σήμερα υπάρχουν κάποια προβλήματα λόγω κούρασης με τον τερματοφύλακα Σούμπασιτς, τον αμυντικό Λόβρεν και το δεξιό μπακ Στρίνιτς ωστόσο κανείς δεν θέλει να χάσει ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και όλοι δηλώνουν πως θα αγωνιστούν κανονικά. Οι Άγγλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ύστερα από πάρα πολλά χρόνια φτάνουν σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρόκληση του τελικού και της κατάκτησης του τροπαίου είναι τεράστια και αναπάντεχη αφού οι απαιτήσεις από το νεανικό σύνολο του Γκάρεθ Σαουθγκειτ ήταν σαφώς λιγότερες. Άπαντες στο στρατόπεδο των ¨τριών λιονταριών¨ είναι έτοιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση. Προφανώς η εκτίμηση για αμφίρροπο παιχνίδι και το γεγονός πως τα πάντα μπορούν να συμβούν ισχύει στο ακέραιο και για τον σημερινό ημιτελικό. Οι ομάδες δείχνουν ισοδύναμες, οι διαφορές είναι ελάχιστες. Υπενθυμίζω πως η Κροατία έχει παίξει μία παράταση παραπάνω από την Αγγλία. Πολύ προσεκτικά θα πάνε οι ομάδες και πάνω σε αυτό το σκεπτικό θα στηριχτούν όλες οι επιλογές μου. Πρώτη επιλογή η ισοπαλία που μας προσφέρει ο ΟΠΑΠ στο 2,95 και το ίδιο αποτέλεσμα στο ημίχρονο στο 1,77. Εναλλακτικά το εύρος 2 έως 3 γκολ στο χαμηλό 1,67 έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Κροατία-Αγγλία Χ 2,95

Νίκος Κεραμύδας